etusivu

info

kuvat

säännöt

etuudet

sheemat

yhteystiedot

takaisin ilmoitustaulu->virkistysmatka 11.6.2011

Osasto 47 järjestää virkistysmatkan

blues brothers

BLUES BROTHERS - MUSIKAALIKOMEDIA MUSIIKKITEATTERI PALATSISSA LA 11.6.2011
Blues Brothers -nimisen kulttielokuvan innoittamana tehty musikaalikomedia valtaa Musiikkiteatteri Palatsin kesällä 2011. Luvassa on hulvaton revyy, josta ei vauhtia, sketsihahmoja ja meneviä biisejä puutu!

Tarina kertoo legendaarisesta Blues Brothers - veljeskaksikosta. Nunnien ylläpitämä lastenkoti on veroveloissa, ja jollei rahoja pian löydy, menee lastenkoti vasaran alle. Veljekset päättävät auttaa nunnia kasaamalla uudelleen bändinsä, ja siten kerätä rahat nunnakodille. Ja tämä ei todellakaan onnistu kommelluksitta…

Musikaalin pääosissa ovat tietysti itse Blues-veljekset, joita esittävät Suomen paras koomikko Miro Honkanen ja monitaituri Ari Myllyselkä. Soul-diivan roolissa nähdään tämän vuoden Iskelmä-Finlandia -voittaja sekä Tanssii tähtien kanssa -kisaaja Laura Voutilainen. Häneltä taittuu yhtä hyvin Aretha Franklinin kuin James Browninkin esittäminen. Blues Brothers Bandin kapellimestarina toimii Juha Heikkilä. Esityksen käsikirjoituksesta vastaa taiteellinen johtaja Katariina Leino, ja ohjauksesta Palatsin toimitusjohtaja Petri Lairikko.

Musiikkina kuullaan 1950-, 60- ja 70-lukujen blues-, ja soul-hittejä. Mukana on "Gimme some lovin", "Everybody needs somebody", "Think", "Rawhide" ja monet muut kappaleet. Musikaalin ensi-ilta on Palatsissa 1.6.2011.

_____________________________________

Lähtö Kirkkokentältä klo 14.10, tulo Tampereelle klo 17.00
Klo 17.15 ruokailu Musiikkiteatterissa
Klo 19.00 Blues Brothers - musikaalikomedia, kesto vajaat 2 tuntia
Klo 21.00 lähtö Tampereelta ja paluu Lohjalle noin klo 23.50

Matka on tarkoitettu os.47:n työssäkäyville jäsenille puolisoineen. Matkan omakustannushinta on 30 €/henkilö sisältäen matkat Lohja - Tampere - Lohja sekä musikaalilipun ja kesäisen iltapalan teatterissa ennen musikaalia.

Toimi nopeasti, lippuja rajoitetusti!
Sitovat ilmoittautumiset 10.6. mennessä: Pekka Ylistö, puh. 050 583 5679