etusivu

info

kuvat

säännöt

etuudet

sheemat

yhteystiedot

takaisin Liittotoimikunnan kokous 18.10.2007

Tiedote 22.10.2007
Paperiliitto ry/JR

Liittotoimikunnan kokous 18.10.2007
Työmarkkina-asiat

PPY:n kanssa käytävät työehtosopimusneuvottelut keskusteluttivat liittotoimikuntaa viime viikolla pidetyssä kokouksessa. Neuvotteluissa ei ole edetty työnantajapuolen asenteista johtuen. Liittotoimikunta antoi toimistolle valtuudet jatkotoimenpiteisiin neuvottelujen hoitamiseksi loppuun. Neuvottelut jatkuvat tänään maanantaina 22. päivänä lokakuuta.

Liittotoimikunta hyväksyi Paperiliiton ja Metsäteollisuuden välillä solmitun vuoden 2007 palkankorotuksia koskevan sopimuksen ja myös Huhtamäki Oyj:n kartonki- ja muovipakkaustehtaita koskevan työehtosopimuksen.

Liittotoimikunta sai niin ikään selvityksen uudesta paikallisesta työehtosopimuksesta, jonka ovat solmineet Paperiliiton Kauttuan osasto 7:n ja Lieksan osasto 78:n Amcor Flexibles Finlandin kanssa.

Liittotoimikunta sai myös selvitykset liiton talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta vuodelle 2008. Toimintasuunnitelma hyväksytään tarvittavin muutoksin liittotoimikunnan marraskuun kokouksessa. Sitä ennen myös liittovaltuuston jäsenet tarkastelevat toimintasuunnitelmaa ja tekevät mahdollisia muutosehdotuksia.

sivun alkuun