etusivu

info

kuvat

säännöt

etuudet

sheemat

yhteystiedot

takaisin Tervetuloa Paperiliiton Kesäkaruselliin 2012!

Tervetuloa Paperiliiton Kesäkaruselliin 2012!
Aika: sunnuntai 17. kesäkuuta klo 10.00-13.00
Paikka: Linnanmäen huvipuisto, Helsinki
Kenelle tarkoitettu: Kaikille Paperiliiton jäsenille perheineen. Paperiliiton jäsen voi ilmoittaa itsensä lisäksi yhden aikuisen ja enintään neljä alle 18-vuotiasta lasta.

Ilmoittautuminen: Mukaan pääset täyttämällä Liiton sivuilla oheiset tiedot. Ilmoittautumisaika on 2.4.-13.5.

Ilmoittautua voit tästä linkistä
 • Ilmoittautuminen Paperiliiton Kesäkaruselli 2012!
  Linnanmäki on varattu paperiliittolaisille perheineen yksityiskäyttöön klo 10.00-13.00. Tänä aikana kaikki Linnanmäen laitteet ovat ilmaiseksi käytössä. Mikäli hurvittelua haluaa jatkaa tämän jälkeen, voi Linnanmäen rannekkeita lunastaa puoleen hintaan tapahtumapäivänä klo 11.30-13.00 alueen lipputoimistosta. Alennushintaista ranneketta ei voi ostaa klo 13.00 jälkeen. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus vierailla Merimaailma SEA LIFEssa puoleen hintaan koko tapahtumapäivän ajan.

  Ohjelmasta: Liiton tervehdyssanat lausutaan alueen päälavalla klo 11. Tapahtuman aikana päälavalla tullaan näkemään myös huimia taikatemppuja tanssishow'lla höystettynä. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus keskustella liiton ja työttömyyskassan henkilökunnan kanssa liiton tapahtumateltalla. Mukana on myös liiton yhteistyökumppaneita.

  Muuta: Kuljetukset tai matkakulut eivät sisälly ohjelmaan. Tiedustele mahdollisia kuljetusvaihtoehtoja omasta ammattiosastostasi.

  TÄRKEÄÄ! Kun olet täyttänyt Liiton sivuilla tiedot ja lähettänyt ne, saat sähköpostiisi osanottajavahvistuksen. Tulosta vahvistus ja ota se ja jäsenkorttisi mukaan Linnanmäelle. Vahvistuskuponki ja jäsenkorttisi toimivat seurueesi sisäänpääsylippuna Linnanmäen portilla. Jäsenkortti on esitettävä sisäänpääsyn yhteydessä!

  Osaston tiedote.
  Osasto järjestää kuljetuksen. Ilmoittaudu sen takia myös Pekka Ylistölle puh: 0505835679 tai s-posti pekka.ylisto@mondigroup.com.

  Tervetuloa hauskanpitoon
  Pekka Ylistö